Home Grup de Diàleg Interreligiós d’Andorra

Grup de Diàleg Interreligiós d’Andorra

Loading

Grup de Diàleg Interreligiós d’Andorra

 

 

 

Des de l’any 2004 es va consolidar el grup de diàleg interreligiós d’Andorra, entre totes les comunitats existents al país.

 

D’ençà, el grup participa en l’organització de les diferents accions i activitats

Es reuneix, aproximadament, cada trimestre i ho fa en una comunitat diferent cada vegada.

En els curs de l’any 2008 es va reiterar diverses vegades la demanda de creació d’un Registre de comunitats religioses d’Andorra prop del Ministeri d’Interior i dels grups parlamentaris. A hores d’ara s’espera una resposta.

Projectes i/o activitats

S’han organitzat diverses pregàries interreligioses com es fa per exemple el dia del malalt a la capella de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

El Festival de pau : El 26 de gener del 2008, va tenir lloc un concert a favor de la Pau amb participació d’artistes de totes les comunitats religioses d’Andorra, al Centre de Cultura i de Congressos Lauredià.

L’exposició de Llibres sagrats : En el marc de l’exposició sobre Viatge a l’Orient bíblic (14 de gener-14 de març de 2009) al Museu del Tabac. Es va realitzar un DVD amb presentació dels llibres sagrats de cada religió present a Andorra.

L’any 2005, es van organitzar uns tallers sobre el Diàleg Interreligiós.

L’any 2006, en motiu de l’exposició “Mirades en Diàleg”, es van organitzar un seguit de conferències a més d’uns tallers adreçats als escolars que van visitar la mostra.

Seu: Avgda. Fiter i Rossell, 71 AD700  ESCALDES-ENGORDANY (Principat d’Andorra)

tel. 00 376 825 700

cnau.unesco@andorra.ad

www.unesco.ad

Jéan-Michel Armengol  jmarmengol@andorra.ad

Manuel Macías  manuel_macias25@hotmail.com