Home Publicacions Projecte intergeneracional S’ Avis

Projecte intergeneracional S’ Avis

Projecte intergeneracional   S’ Avis

Aquest projecte que presentem vol combinar l’aprenentatge de la diversitat religiosa i conviccional, d’una banda, amb la sensibilització i la solidaritat amb la gent gran, d’una altra.

Els “ancians” han estat sempre, en totes les cultures, uns actors destacats en les transmissions de les savieses tradicionals i, en aquest sentit, són imprescindibles per a la seva comunicació i valoració.
Aquest programa vol ser una oferta ben concreta de coneixement, intercanvi i valoració de la diversitat de savieses que conviuen a Catalunya i a tot l’estat, amb la convicció que aquesta diversitat suma i afavoreix una millor convivència i cohesió social.

Els «joves» alumnes ,els “ancians” i representants de les principals tradicions religioses de Catalunya dialoguen i així són també un model positiu per als respectius col·lectius, comunitats i per al conjunt de la ciutadania d’una societat plural i inclusiva.
Aquest programa està inscrit en el Projecte Compromís de Cultura Religiosa de 1r de Batxillerat de l’Escola Vedruna Gràcia de Barcelona.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Amb la col·laboració de:

Capçalera documents

 

Leave a Reply