Home Política de privacitat i tractament de dades

Política de privacitat i tractament de dades

 

 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de l’AUDIR, amb CIF G62261995 i domicili social situat a Lledó, 11, 1r 08002 BARCELONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès.

En compliment amb la normativa vigent, AUDIR, informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

AUDIR informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada.

És per això que AUDIR es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic secretaria@audir.org

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades d´AUDIR, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu jm.bobadilla@audir.org o al telèfon 934.576.980.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Com sabràs ha entrat en vigor el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), que garanteix més seguretat i transparència sobre les dades personals de la ciutadania.

D’acord amb aquesta normativa, us informem que tant per a continuar rebent informació per correu electrònic de les nostres activitats, campanyes, publicacions d’interés i altres serveis que estiguin en relació amb els objectius de l’Associació, ens cal que introduiu les vostres dades i doneu el vostre vistiplau.

    Nom i cognoms (requerit)

    Correu electrònic (requerit)