Home Relacions Internacionals

Relacions Internacionals

L’AUDIR, és membre fundador de la Iniciativa de les Religions Unides (IRU), una xarxa internacional d’iniciatives interreligioses de base, membre de la junta directiva de l’IRU Europa i membre electe del seu Consell Global.

També és membre afiliat a la Conferència Mundial sobre Religió i Pau i té un delegat a la Junta de Govern de la Conferència Mundial sobre Religió i Pau – Europa.

Del 7 al 13 de juliol del 2004 AUDIR va col·laborar estretament amb el Consell per al Parlament de les Religions del Món en l’organització de la quarta edició del Parlament Mundial de les Religions del Món, que va tenir lloc a Barcelona en el marc del Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004, i hi va prendre part en qualitat de secretaria tècnica. Actualment participa a les reunions anuals del Goldin Institute for International Partnership and Peace , organitzades pel Consell per al Parlament de les Religions del Món.

L’Associació ha participat a les assemblees de l’IRU a Dobogókö (Hongria), Pittsburgh (Estats Units), Oaxtapec (Mèxic), Berlín (Alemanya), a l’Assemblea Europea de la Conferència Mundial sobre Religió i Pau, a Graz (juliol del 2003).

Participa a la Xarxa Internacional sobre Religions i Mediació en Zones Urbanes (amb seu a Barcelona i sota l’auspici de la UNESCO) i pertany a la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO.