Home Donatiu

Donatiu
Formulari d’Inscripció de sòcia/soci

ET NECESSITEM PER CONTINUAR, MILLORAR I INNOVAR

L’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós forma part de la societat civil UNESCO, que s’inspira en els valors de la UNESCO, però no està finançada per ella. Rebem només parcialment finançament de dues administracions: l’Ajuntament i la Generalitat.

El finançament rebut no ens permet garantir la sostenibilitat de l’Associació a mig termini; per aquesta raó, amb humilitat i responsabilitat volem demanar la teva ajuda, per tal que la teva contribució ens permeti garantir la viabilitat futura de la nostra tasca a favor de la promoció de la llibertat religiosa, del diàleg interreligiós i de la convivència interconviccional i intercultural.

La nostra voluntat és diversificar al màxim el finançament de manera que això ens permeti garantir la independència de l´organització i la fidelitat als seus objectius sense dependre de cap grup de pressió polític, econòmic ni religiós. La nostra voluntat última seria assolir progressivament l’autofinançament.

Per aconseguir-ho, ens pots ajudar a través de la teva contribució, que  pot ser un donatiu, puntual o regular, o la decisió de fer-te soci i abonar la quota anual de 60 €. o 150€. També ens pots ajudar difonent el que fem i explicant aquesta necessitat essencial d’avançar cap al progressiu autofinançament.

Per la nostra part, volem expressar que la prova i garantia que les teves ajudes serveixen per alguna cosa concreta és el conjunt de la nostra activitat que queda ben palesa a la nostra pàgina web. Intentem mantenir un equilibri creatiu entre, d’una banda, la recerca i la investigació en el camps de la reflexió i innovació en la gestió i formació sobre diversitat religiosa, diàleg interreligiós, mediació interreligiosa i prevenció de la radicalització i, d’altra banda, l’activisme social a través de la creació, animació i dinamització de grups de diàleg interreligiós, xarxes locals, nacionals i internacionals de diàleg interreligiós. Intentem que teoria i praxis s’alimentin mútuament i  permetin una major eficàcia i eficiència en la transformació de la realitat.

En el menú “AJÚDA´NS, ET NECESSITEM” hi trobaràs, també, els arxius següents:

Els dos  recullen l’ànima o la filosofia de la nostra organització: La Carta de la Iniciativa de les Religions Unides, la principal organització mundial de diàleg interreligiós, de la que som membres fundadors i pels que som valorats com una de les organitzacions més dinàmiques d’arreu del món; i la Declaració de la UNESCO de Barcelona sobre “La contribució de les religions a la cultura de la pau”, que recull de quina manera la cultura de pau necessita del diàleg entre religions.

  • Informació sobre les ofertes al socis/es.
  • En el cas que vulgueu fer donatius podeu clicar a l’enllaç de dalt on posa DONAR.
  • No cal dir que, si algú de vosaltres necessita més informació per discernir si vol o no ajudar econòmicament l’Associació, estem disposats a facilitar-li la informació que pugui necessitar. En aquest cas, us podeu adreçar al mateix email que heu vist més amunt per manifestar les vostres preguntes o bé trucar el 629 141 284

Altres documents d’interès:

Carta de Barcelona: Declaració sobre el Rol de la Religió en la Promoció d’una Cultura de la Pau

Moltes gràcies per la vostra ajuda.

L´EQUIP D´AUDIR

CatalanEnglishSpanish