Home Donatiu

Donatiu

Ajuda’ns fent un donatiu o fent-te soci/a


«Totes les religions haurien de promocionar l’essencial. Es pot promocionar l’essencial de diferents maneres, però totes elles tenen com a arrel la moderació en la parla, és a dir, ni lloar la pròpia religió, ni condemnar la religió dels altres sense una bona causa. I si hi ha una causa de crítica, s’ha de fer de manera moderada. Però, per aquesta raó, és millor honorar les altres religions. En fer-ho, es beneficia la pròpia religió, i també les altres religions, mentre que procedir d’una altra manera perjudica la pròpia religió i la religió dels altres. Qui lloa la seva pròpia religió, per un excés de devoció, i condemna a les altres pensant «Vaig a enaltir la meva pròpia religió», només danya la seva pròpia religió. Per tant, el contacte entre religions és bo. Un hauria d’escoltar i respectar les doctrines professades pels altres.»

(Ashoka, Edicte dotze, segle III a.C.)

 Formulari d’Inscripció de sòcia/soci

Formulari d’adhesió als princpis de l’associació UNESCO per al diàleg interreligiós

ET NECESSITEM PER CONTINUAR, MILLORAR I INNOVAR

L’AUDIR forma part de la societat civil UNESCO, que s’inspira en els valors de la UNESCO, però no està finançada per ella. Rebem només parcialment finançament de dues administracions: l’Ajuntament i la Generalitat.

El finançament rebut no ens permet garantir la sostenibilitat de l’Associació a mig termini; per aquesta raó, amb humilitat i responsabilitat volem demanar la teva ajuda, per tal que la teva contribució ens permeti garantir la viabilitat futura de la nostra tasca a favor de la promoció de la llibertat religiosa, del diàleg interreligiós i de la convivència interconviccional i intercultural.

La nostra voluntat és diversificar al màxim el finançament de manera que això ens permeti garantir la independència de l´organització i la fidelitat als seus objectius sense dependre de cap grup de pressió polític, econòmic ni religiós. La nostra voluntat última seria assolir progressivament l’autofinançament.

Per aconseguir-ho, ens pots ajudar a través de la teva contribució, que  pot ser un donatiu, puntual o regular, o la decisió de fer-te soci i abonar la quota anual de 60 €. o 150€. També ens pots ajudar difonent el que fem i explicant aquesta necessitat essencial d’avançar cap al progressiu autofinançament.

Per la nostra part, volem expressar que la prova i garantia que les teves ajudes serveixen per alguna cosa concreta és el conjunt de la nostra activitat que queda ben palesa a la nostra pàgina web. Intentem mantenir un equilibri creatiu entre, d’una banda, la recerca i la investigació en el camps de la reflexió i innovació en la gestió i formació sobre diversitat religiosa, diàleg interreligiós, mediació interreligiosa i prevenció de la radicalització i, d’altra banda, l’activisme social a través de la creació, animació i dinamització de grups de diàleg interreligiós, xarxes locals, nacionals i internacionals de diàleg interreligiós. Intentem que teoria i praxis s’alimentin mútuament i  permetin una major eficàcia i eficiència en la transformació de la realitat.

En el menú “AJÚDA´NS, ET NECESSITEM” hi trobaràs, també, els arxius següents:

Els dos  recullen l’ànima o la filosofia de la nostra organització: La Carta de la Iniciativa de les Religions Unides, la principal organització mundial de diàleg interreligiós, de la que som membres fundadors i pels que som valorats com una de les organitzacions més dinàmiques d’arreu del món; i la Declaració de la UNESCO de Barcelona sobre “La contribució de les religions a la cultura de la pau”, que recull de quina manera la cultura de pau necessita del diàleg entre religions.

  • Informació sobre les ofertes al socis/es.
  • En el cas que vulgueu fer donatius podeu clicar a l’enllaç de dalt on posa DONAR.
  • No cal dir que, si algú de vosaltres necessita més informació per discernir si vol o no ajudar econòmicament l’Associació, estem disposats a facilitar-li la informació que pugui necessitar. En aquest cas, us podeu adreçar al mateix email que heu vist més amunt per manifestar les vostres preguntes o bé trucar el 629 141 284

Altres documents d’interès:

Carta de Barcelona: Declaració sobre el Rol de la Religió en la Promoció d’una Cultura de la Pau

Moltes gràcies per la vostra ajuda.

L´EQUIP D´AUDIR