Home La Nit de les Religions Tarragona

La Nit de les Religions Tarragona

Edicions anteriors

La Nit de les Religions de Tarragona 2022

La II Nit de les Religions de Tarragona tindrà lloc del 13 al 16 d’octubre de 2022 i inclourà més d’una vintena d’actes, organitzats tots d’ells per entitats de diferents tradicions religioses presents a la ciutat. El budisme, el cristianisme catòlic, el cristianisme evangèlic, el cristianisme ortodox, la fe bahà’í, l’islam, el judaisme, el sikhisme i l’espiritualitat laica es donaran a conèixer als veïns i veïnes de la ciutat a través d’aquest gran acte fet de molts actes promogut per l’Ajuntament de Tarragona i AUDIR.

L’acte inaugural, que serà a la Casa Canals dijous 13 a les 19h, comptarà amb els parlaments de Pau Ricomà, Alcalde de Tarragona, i d’Yvonne Griley, Directora General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya; la conferència inaugural de Joan Prat Les varietats de l’experiència religiosa des de l’antropologia acadèmica; i la música d’Albert Oliveres. Finalment es convidarà a un petit tast als assistents.


La Nit de les Religions Tarragona 2021

L’Ajuntament de Tarragona i AUDIR coorganitzem la Nit de les Religions de Tarragona que es celebrarà els dies del 13 al 16 d’octubre de 2022 a la ciutat de Tarragona. A banda d’un acte inaugural que es celebrarà al matí hi haurà una sèrie d’activitats que organitzaran comunitats de les diferents tradicions religioses presents a la ciutat entre les 16 hores i les 24 hores a diferents llocs de culte, seus de les comunitats i a altres indrets significatius de la ciutat.

La Nit de les Religions de Tarragona es celebrarà dins d’una setmana en què l’Ajuntament commemora els Drets Humans, la llibertat de pensament, consciència i religió és un d’aquests drets fonamentals. La diversitat d’expressions de les creences i de les conviccions de la ciutat vol ser el protagonista de la Nit de les Religions, que serà també un espai de diàleg i d’intercanvi entre una ciutadania rica i diversa que comparteix la voluntat de viure fraternalment.  

Programa La Nit de les Religions Tarragona 2021