Home La Nit de les Religions de Sant Cugat

La Nit de les Religions de Sant Cugat

Enguany Sant Cugat celebra la seva segona Nit de les Religions, una jornada d’activitats, tallers i espais de diàleg per conèixer les comunitats religioses i espirituals de Sant Cugat. És una jornada per mostrar-se, conèixer, dialogar i compartir mirades al voltant de les creences i conviccions.

Durant gairebé 12 hores, podreu participar en les 17 propostes participatives que han organitzat i preparat 14 comunitats religioses i entitats espirituals de Sant Cugat: budistes, catòliques, evangèliques o protestants, cristianes, musulmanes, jueva, i d’altres comunitats espirituals.

Quin propòsit té aquesta jornada?

La pràctica religiosa és un dret fonamental recollit a la Declaració Universal dels Drets Humans que té a veure amb la llibertat de pensament, consciència i religió. I un dret que es vincula amb allò més personal i individual, però també que s’expressa col·lectivament i construeix llaços comunitaris, de convivència o solidaritat.

És des d’aquesta perspectiva que us invitem dissabte 18 de novembre a La Nit de les Religions. Una jornada de celebració de drets, de diversitat i d’humanitat amb més d’una vintena d’activitats programades on podreu conèixer una mostra del mosaic humà de creences, conviccions i pràctiques religioses que acull Sant Cugat.

Descarrega’t aquí el programa: