Home Espiritualitat i acompanyament a la vida

Espiritualitat i acompanyament a la vida

Aquesta secció posa a l’abast informacions i eines de reflexió sobre tot allò relacionat amb el VIH/sida que tingui, en qualsevol sentit, una dimensió religiosa o espiritual. Es recull així el testimoni i la tasca de l’extingida Fundació Dimensió Sida (1995-2000) i del seu fundador, el doctor Antoni Mirabet.

Més particularment, voldríem ajudar a estimular la dimensió interior i espiritual de les persones que viuen amb el virus del sida (o la dels seus familiars i amics), tot respectant la seva trajectòria religiosa particular. Creiem, però, que aquesta tasca cal que vagi acompanyada d’una sincera projecció de la mirada i la comprensió sobre el problema global que avui significa el sida, a fi de poder conscienciar la societat de les nefastes dimensions que ha pres avui aquesta pandemia a nivell mundial.

Així, doncs, desitgem fomentar la sensibilitat i el compromís de les diverses religions, expressions espirituals, conviccions i creences enfront la malaltia, oferint, des de l’AUDIR, acolliment i solidaritat amb les persones afectades i amb els seus familiars, a través de l’atenció personal i l’acompanyament espiritual per part d’un equip interreligiós.