Home Entitats relacionades

Entitats relacionades

Loading

Entitats relacionades

 

 

 

Guia ONGSIDA de Catalunya 2007

Cliqueu aquí per veure-la

Entitats de caire religiós

Catòliques pel dret a decidir. Campanya “Condoms4life”

http://www.condoms4life.org/campaign/seeCampaign.htm

 

Consell Mundial d’Esglésies

http://www.wcc-coe.org
És una organització cristiana internacional basada en la col·laboració ecumènica. El CME està al servei del moviment ecumènic i exhorta els seus membres al compromís comú. La finalitat del CME no és construir una «superesglésia» mundial, ni uniformar estils de culte, sinó aprofundir en la comunió de les esglésies i comunitats cristianes.
 

Consell Pontifici per a la Pastoral dels Agents Sanitaris

http://www.vatican.va/roman_curia/pontifical_councils/index_sp.htm
El Consell Pontifici per a la Pastoral dels Agents Sanitaris dirigeix les polítiques de la Santa Seu en matèria sanitària.
 

Chrétiens et Sida

http://www.vih.org/cs/index.htm
L’associació «Chrétiens et Sida» és una associació ecumènica, impulsada per cristians de diverses confessions. Vol contribuir que les esglésies prenguin les seves responsabilitats quant a la sida, tot sensibilitzant i informant els creients. També vol donar suport als cristians compromesos en la lluita contra la sida. També aspira, finalment, a oferir a les persones afectades, així com al conjunt de la societat, un lloc d’intercanvi i diàleg a fi de reflexionar sobre la malaltia i lluitar contra ella.

National Catholic Aids Network

http://www.ncan.org
Establerta l’any 1989, la NCAN continua essent l’única organització catòlica estatal consagrada exclusivament a ajudar l’Església a respondre d’una manera documentada i comprensiva als desafiaments de la pandèmia de VIH/sida. El propòsit d’aquesta organització és estendre la mà amb afecte i atendre els qui viuen amb VIH/sida.

United Methodist HIV/Aids. Ministries Network

http://gbgm-umc.org/programs/hiv/aids.html
Aquesta xarxa aplega metodistes afectats d’una o altra forma per la pandèmia de la sida.

 

Institucions públiques

Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

http://www.gencat.es/salut/
Web del Departament de Salut de la Generalitat on es poden trobar informacions diverses, publicacions i projectes sobre la sida a Catalunya.

 

Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

www.gencat.cat/salut/sida.htm

Pàgina web del Departament de Salut, sobre el sida

 

Institut Municipal de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona

http://www.bcn.es
Web de l’Institut Municipal de salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona, adreçat a l’epidemiologia, la prevenció i la resposta socioeducativa a la pandèmia del VIH/sida.

 

Ministerio de Sanidad

http://www.msc.es/sida/home.htm
Informació sobre polítiques, activitats, epidemiologia i projectes en l’àmbit espanyol.

 

Onusida

http://www.unaids.org
És el responsable principal per l’acció mundial contra el VIH/sida. La missió global d’ONUSIDA és prevenir l’extensió del VIH, proporcionar suport per a afectats i malalts, reduir la vulnerabilitat de persones i comunitats al VIH/sida, i alleugerir l’impacte socio-econòmic i humà de l’epidèmia.

 

Altres entitats

XIV Conferència Internacional sobre la Sida a Barcelona

http://www.aids2002.com
Web oficial de la XIV Conferència Internacional sobre la Sida (Barcelona, 2002).

 

Actua

http://www.interactua.net
Actua és l’associació de persones de Barcelona que viuen amb VIH/sida. El seu objectiu és oferir informació i suport a les persones seropositives.

 

Metges Sense Fronteres

http://www.msf.es/

ASP (Associació Sida i Presó)

http://www.ctv.es/USERS/jajl
Assessorament, jurídic, penal i penitenciari. Atenció emocional a afectats. Formació i prevenció.

 

Associació Ciutadana Antisida de Catalunya

http://www.lanzadera.com/acasc
L’Associació Ciutadana Antisida de Catalunya és una ONG sense ànim de lucre formada per persones sensibilitzades per aquesta problemàtica que aporten el seu esforç, amb activitats, projectes i serveis, en la preservació de la vida i la defensa de la dignitat de les persones humanes.
 

Associations de lutte contre le Sida

http://www.vih.org
Vih.org és la web interassociativa de lluita contra la sida, que agrupa tota una sèrie d’associacions franceses que treballen en aquest camp.

 

Casal Lambda

http://www.lambdaweb.org/
El Casal Lambda és un centre associatiu sense ànim de lucre que té com a objetiu la normalització del fet homosexual. Des de 1976 ofereix a gais i a lesbianes un espai de trobada i orientació, i un Centre d’Informació i Documentació sobre aquests temes dirigit a professionals i investigadors. El Casal Lambda porta a terme una important tasca de projecció social amb les seves activitats culturals i el treball continuat de sensibilització envers les institucions públiques, els partits polítics i el conjunt de la societat.

 

Coordinadora Gai-lesbiana

http://www.cogailes.org/
La Coordinadora Gai-Lesbiana és una federació de sis associacions que treballen pels drets de gais i lesbianes, en la lluita contra la sida i en solidaritat amb els afectats pel VIH/sida.

 

HEAL

http://healtoronto.com/

Xarxa internacional que s’oposa a l’ocultació d’informacions sobre el VIH que qüestionen la validesa de la hipòtesi vigent en el discurs científic oficial.

 

The HIV Daily Briefiny

http://www.aegis.com
Pàgina web amb gran quantitat d’informació sobre el VIH/sida, tractament i prevenció.

 

Projecte dels Noms

http://www.arsweb.com/noms
Les finalitats del Projecte dels Noms mitjançant el Tapís Memorial de la Sida són il·lustrar la magnitud de l’epidèmia de la sida, perpetuar la memòria de les persones desaparegudes, educar, conscienciar i prevenir els ciutadans sobre la malaltia, i lluitar contra la discriminació i la marginació.

 

San Francisco Aids Foundation

http://www.sfaf.org
Conté informacions sobre el desenvolupament de nous tractaments per a la sida. Ofereix articles escrits per a les persones VIH positives i les persones que proveeixen serveis de salut.

 

Sida-Studi

http://www.sidastudi.org
Sida-Studi és una Organització No Governamental que treballa en l’àmbit del VIH/sida. Fou creada l’octubre de 1987 amb la finalitat de col·laborar en la lluita contra el VIH/sida des de l’educació per la salut, la informació i la prevenció del VIH/sida, l’atenció a les persones afectades, la defensa dels seus drets i responsabilitats, i la solidaritat ciutadana.

 

Unió per l’Ajuda i la Protecció dels afectats de Sida

http://www.unapro.org/
UNAPRO (Unió per a l’Ajuda i la Protecció dels Afectats per la Sida) és una ONG que vol protegir les persones seropositives del rebuig social.