Home Publicacions Projecte: Constructors de ponts

Projecte: Constructors de ponts

Projecte: Constructors de ponts

El projecte Constructors de Ponts és un projecte innovador que té com a principal objectiu l’apoderament i l’educació en valors de joves de diferents tradicions religioses i conviccions no religioses de Catalunya. Mitjançant una metodologia pionera, aquest projecte vol dotar els joves d’una sèrie d’eines que els permetin valorar-se a si mateixos i les seves capacitats, així com la diversitat cultural, religiosa i conviccional que existeix en el seu barri o en la seva ciutat.

La primera edició es va realitzar l’any 2016 i van sorgir tres grups que van dur a terme tres iniciatives:

– Grup Educatiu: va dissenyar un teatrefòrum sobre el tema dels Drets Humans, dirigit a escolars de Primària i de l’ESO. L’obra s’ha representat en diverses escoles de Barcelona.

– Grup de Diversitat Religiosa: va preparar una xerrada, en la qual els joves parlen sobre les seves tradicions religioses. Aquesta xerrada s’ha presentat al públic en dues ocasions.

– Grup d’Acció Social: va realitzar diverses accions per sensibilitzar sobre la situació de les persones sense llar.

En l’edició d’aquest any 2017 es busca incorporar nous joves al projecte i fer-lo créixer qualitativa i quantitativament.

El projecte Constructors de Ponts sorgeix d’un projecte iniciat a l’Argentina el 2009 i que ha tingut continuïtat en el temps.

Si esteu interessats en participar escriviu a: s.arevalo@audir.org

Amb el suport de:obra social la caixabcn-patrocinador

Leave a Reply