Nou disseny, nova direcció…Nou número de la revista Dialogal

Dialogal és una revista trimestral que posa en valor la diversitat de creences religioses i espirituals.

Un espai de reflexió per a tota persona en recerca de sentit. Un lloc de creixement, de novetat, de transformació, que vol crear pensament, generar debat i posar paraula a allò que s’està vivint actualment. Dins i fora del marc religiós. Perquè pensem que la recerca de sentit –més enllà o més ençà d’allò que és lliure fins i tot d’aquesta etiqueta- és oberta.

Aquesta publicació es va crear l’any 2002 de la mà de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i actualment és editada per Editorial Mediterrània.

Amb el número 57 de Dialogal, la revista emprèn una nova volada i a l’Editorial, Clara Fons i Duocastella, ens anima a gaudir-ne i a participar-hi.

La mirada fotogràfica de Jesús G. Pastor serà sempre un punt de partida, una inspiració, un desig, i l’esguard crític del Reportatge d’Eulàlia Tort, que aquí ens parla dels refugiats, un clam a la solidaritat.

Com que parlant la gent s’entén, Xavier Trias i David Fernàndez mantenen una Conversa sobre la relació entre política i religió; Joan Estruch analitza A fons els vestigis de l’antic règim de monopoli catòlic a la nostra societat i Sàgar Malé, a Trànsits, denuncia la violència aparentment invisible que afecta la població palestina a Jerusalem.

En aquest 57, això, i molt més: articles de José Eizaguirre, Jordi Pigem, Joan-Andreu Rocha Escarpetta, Laia de Ahumada, Brigitte Vasallo, Laia Monserrat, Agustí Pàniker, Lídia Pujol…

Ah, i per acabar, la nineta dels nostres ulls: un Petit Dialogal per a lectors de 0 a 99 anys encapçalat per un article de Teresa Guardans sobre la creativitat.

No us el perdeu!

Com aconseguir la revista i per a més informació, aquí.

 

Leave a Reply