Home Grup Contemplatiu de Diàleg Interreligiós

Grup Contemplatiu de Diàleg Interreligiós

Loading

Grup Contemplatiu de Diàleg Interreligiós

 

 

 

El Grup Contemplatiu de Diàleg Interreligiós està constituït per persones de tradicions religioses diferents. Concretament: Hindú, Budista, Cristiana i Musulmana Sufí.

 

Es defineixen com a grup predominantment contemplatiu que, oberts a l’Esperit. Cerquen compartir l’ànima del seu viure humà, la llum i la saviesa divina que els són comunes i la fraternitat com a realitat que volen viure amb tothom. Dialoguen des de la teologia del propi cor, des de l’amistat, que consideren la gran paraula en el diàleg interreligiós.

L´activitat més important del grup és la d´aprofundir temes vitals, tant humanament com espiritualment. En les seves trobades, donen un temps a cada membre per a la comunicació preparada prèviament de forma personal. Cada vegada més valoren el temps per al diàleg sincer, espontani, fratern, i comunicatiu sobre tot allò que hom pot tenir necessitat de compartir amb el grup. Això ha estat tot un pas gràcies a l´amistat que han anat adquirint i que els ajuda a considerar-se els uns als altres com a veritables amics i germans.

Les seves trobades són periòdiques, de jornada completa i hi combinen la reflexió i l’amistat amb la pregària.

Seu:  Santuari de Puiggraciós Apartat 180, 08480  L’Ametlla del Vallès (Barcelona)

Tel. 937445030 – 934202821

Griselda Cos: puiggracios2003@yahoo.es

Bhakti das: dlsbarcelona@gmail.com

Ramon Oranies: roranies@abmontserrat.es