LA NIT DE LES RELIGIONS 2018

LA NIT DE LES RELIGIONS-15 de setembre del 2018

Descarregueu el programa de La Nit de les Religions en aquest enllaç.

Formulari d’inscripció a l’acte inaugural.

Feu click a la imatge.

Per assistir a l’acte inaugural cal inscripció prèvia.
Formulari d’inscripció a l’acte inaugural a https://goo.gl/zMBvnD. L’aforament és limitat.
Per participar en algunes de les activitats de La Nit de les Religions cal inscripció prèvia.
Al programa es detalla les activitats que requereixen inscripció prèvia.
Totes les activitats són gratuïtes, si no s’indica el contrari en la descripció de l’activitat al programa.

Programa La Nit de les Religions 2018

Mapa d’activitats

Veure pantalla completa
El 15 de setembre de 2018 es celebra la tercera edició de La Nit de les Religions, una jornada d’activitats públiques en la qual diverses tradicions religioses de Barcelona obren les portes dels seus centres.
L’acte inaugural d’aquesta iniciativa és el mateix dissabte 15 de setembre, a les 12.00 h, a la Sala Martí l’Humà (plaça del Rei, 1). Les persones assistents podran gaudir de la conferència “El llegat de Raimon Panikkar”, a càrrec del filòsof i escriptor Jordi Pigem, i de l’espectacle musical del grup BCN World Music Project, amb cançons provinents de diverses cultures del món.
A partir de les 10.00 h i fins a la mitjanit, es duran a terme les activitats organitzades per les 40 comunitats religioses i entitats participants, entre les quals hi ha previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives.
Els programes, horaris i adreces d’aquestes activitats es troben detallats en el fullet descarregable i en el mapa interactiu d’aquest web, així com a l’aplicació per a telèfon mòbil “La Nit de les Religions”, que es pot descarregar a App Store i a Google Play Store.
La Nit de les Religions té com a principal objectiu promoure un espai de trobada entre la ciutadania i les comunitats religioses de la ciutat de Barcelona; una ocasió per al diàleg i per al coneixement de la diversitat religiosa present al nostre país.
Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.
Les activitats són gratuïtes, a no ser que en el programa s’especifiqui el contrari.
L’aforament de les activitats és limitat.
És recomanable portar roba còmoda a les sessions de meditació.
Per a més informació:
www.audir.org/lanitdelesreligions
lanitdelesreligions@audir.org
Telf. 93 457 69 80

#nitreligions2018

  

CatalanEnglishSpanish