LA NIT DE LES RELIGIONS 2019

LA NIT DE LES RELIGIONS-14 i 15 de setembre del 2019

Consulteu aquí el Programa de La Nit de les Religions 2019

Actualització de tres activitats del programa de La Nit de les Religions:

Dojo Zen Barcelona Ryokan

Dissabte 14

17.00-19.00 h. Explicació sobre el budisme, el zen i el zazen. Música i pica-pica.

ADREÇA: Carrer de Tordera, 18, baixos.

 

Monges benedictines del Monestir de Sant Pere de les Puel·les

Dissabte 14

19.30-20.00 h. Pregària de vespres amb la comunitat.

ADREÇA: Carrer d’Anglí, 55.

20.00-21.00 h. Dansa contemplativa.

ADREÇA: Carrer de Dolors Monserdà, 31.

Chabad Lubavitch de Barcelona

Diumenge 15

11.00-12.30 h. Chabad Lubavitch: portes obertes a la música hebrea i klezmer. Xerrada sobre la tradició Chabad Lubavitch i col·loqui.

ADREÇA: Carrer de Sant Honorat, 9

Mapa de les activitats:

Veure pantalla completa

El 14 i 15 de setembre de 2019 se celebra la quarta edició de La Nit de les Religions, una jornada d’activitats en la qual diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar tota la ciutadania.

L’acte inaugural de la jornada es durà a terme el dissabte 14 de setembre, a les 12.30 h, a l’Espai Francesca Bonnemaison (carrer de Sant Pere Més Baix, 7). Les persones assistents podran gaudir d’una interpretació musical de cançons de diverses cultures del món a càrrec del grup Burruezo & Medievalia Camerata.

Durant tota la jornada del dissabte 14 i el matí del diumenge 15, es duran a terme les activitats organitzades per les 53 comunitats i entitats participants, entre les quals estan previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és generar un espai de trobada i coneixement de la diversitat de religions, espiritualitats, conviccions i cosmovisions presents al nostre país. Una oportunitat per al diàleg en què la ciutadania es pot acostar a conèixer la diversitat de la ciutat.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

«El contacte entre religions és bo. Tothom hauria d’escoltar i respectar les doctrines professades pels altres. I si hi ha motiu per a la crítica, s’hauria de fer de manera afable» (Asoka, edicte dotzè, segle iii aC).

Per a més informació:

www.audir.org/lanitdelesreligions

lanitdelesreligions@audir.org

93 457 69 80

#nitreligions2019

  

CatalanEnglishSpanish