4244

 

LA NIT DE LES RELIGIONS

CONVICCIONS I CREENCES EN DIÀLEG

17 i 18 de setembre de 2022

Per consultar el programa: PROGRAMA DE MÀ PER IMPRIMIR. (també us podeu descarregar versió del programa en blanc i negre per imprimir). Totes les activitats tenen un aforament limitat. Algunes activitats requereixen d’inscripció prèvia per poder assistir. El programa és provisional i s’anirà actualitzant al llarg dels pròxims dies (estigueu pendents a les noves actualitzacions. Actualització actual: 12 de setembre de 2022).

TOTES LES ACTIVITATS TENEN UN AFORAMENT LIMITAT. 

És recomanable portar roba còmoda a les sessions de meditació. Algunes activitats amb inscripció prèvia faran arribar l’adreça després de la confirmació de la inscripció.

La setena edició de La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg tindrà lloc el 17 i 18 de setembre de 2022 i comptarà amb la participació de 50 centres de culte i entitats de diferents conviccions, que oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.

L’acte inaugural es durà a terme el dissabte 17 de setembre, a les 12.00 h, a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79), amb el concert de rumba catalana, a càrrec del grup “Rumba Nois”, amb explicacions sobre l’origen del poble gitano i la rumba catalana, i taller de palmes.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és fomentar un punt de trobada i de diàleg entre la ciutadania de Barcelona i les comunitats religioses i entitats de diferents conviccions. A més a més, aquesta iniciativa busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau.

Aquesta jornada és una iniciativa l’associació AUDIR, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i de la Fundació “la Caixa”.