Fes festa! Rituals, cultures i religions del món

«Imaginar un món sense festes és imaginar un món gris, monòton, mancat d’estímuls. L’ésser humà sempre ha tingut la necessitat de trencar la rutina diària i dedicar part del seu temps a crear espais de comunicació amb el sagrat, a rituals i a accions que el posin en relació amb la dimensió absoluta de la realitat.»
Fes festa! Rituals, cultures i religions del món és una publicació sobre les festes religioses. L’obra presenta la pluralitat religiosa i ofereix eines per viure responsablement i respectuosament en un entorn de diversitat religiosa, moral i cultural.

Fes festa! té com a objectiu introduir el jovent que cursa l’Educació Secundària Obligatòria o el Batxillerat al món de les festes religioses, amb finalitat de comprendre quina fe hi ha darrere de cada festa per poder convidar a viure la descoberta.

Fes festa! és un encàrrec de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya a l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós(AUDIR), ha comptat amb la col·laboració de membres de totes les confessions exposades i la coordinació de Clara Fons i Francesc Torradeflot.