Home Últimes Notícies VII Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte de Sabadell – Programa d’actes

VII Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte de Sabadell – Programa d’actes

VII Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte de Sabadell – Programa d’actes

Benvolgudes, Benvolguts,

Sabadell és una ciutat amb una llarga tradició històrica en relació a la diversitat de creences i conviccions, on conviuen persones, entitats, col·lectius, comunitats religioses o conviccionals heterogènies. En aquest sentit és un objectiu de treball la gestió d’aquesta diversitat de manera inclusiva amb la voluntat que, la igualtat i el respecte, esdevinguin els valors principals en l’exercici de la llibertat religiosa.

Com a mostra, us presentem el programa de la VII Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte, elaborat coordinadament entre l’Ajuntament de Sabadell i la Taula de Creences i Conviccions, formada per diversescomunitats de la ciutat. Enguany també hi comptem amb la participació d’altres entitats ciutadanes, veïnals, culturals, socials, fomentant la creació de vincles i en benefici de la construcció col·lectiva i comunitària de la convivència.

El programa d’actes que s’inicia el proper 11 d’abril i finalitza el 20 de maig,  té com a activitat central la visita guiada  prevista pel dissabte 16 d’abril a diferents centres de culte  catòlics, musulmans, evangèlics i testimonis de Jehovà a la zona al Sud de la ciutat . També en aquesta setena edició de les jornades, es presentarà el nou Web de Creences i Conviccions de la ciutat, que inclou l’actualització del Mapa de la Diversitat de Creences i Conviccions de Sabadell.  A continuació us adjuntem el programa tot convidant-vos a participar en les activitats proposades.

VII Jornada portes obertes centres de culte 2016

cartell jornades 2016

Leave a Reply