Home Publicacions Revista Dialogal

Revista Dialogal

Image

DIALOGAL
Quaderns de l’Associació UNESCO
per al Diàleg Interreligiós

ImageDialogal és una revista trimestral sobre religions i diàleg interreligiós, promoguda i dirigida per l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i editada per l’editorial El Ciervo 96. Vol ser un espai per a la divulgació seriosa, la informació rellevant i la reflexió plural.

Dialogal vol contribuir a un millor coneixement de les diferents tradicions i fenòmens religiosos presents a Catalunya i al món, així com de les cosmovisions seculars i les seves expressions, des d’una perspectiva crítica i empàtica. També vol promoure una aproximació transversal a aquells desafiaments compartits per totes les tradicions i cosmovisions, ajudant a posar de relleu el que tenen en comú i el que les diferencia. Dialogal s’ofereix com a eina al servei dels qui volen practicar el diàleg interreligiós, però la mateixa revista és en certa forma un exercici d’aquest diàleg.

La revista està dirigida per Francesc Rovira, secretari adjunt de l’associació, i professor al Centre d’Estudi de les Tradicions Religioses i a l’Institut Superior de Ciències Religioses «Sant Fructuós».

El consell editorial està integrat per les següents persones: Ramon Badia, Lluís Bernabé, Ignasi Boada, Roser Bofill, Joan Botam, Maïté Cabié, Jaume Castro, Mohamed Chaib, Elies Cortès, Griselda Cos, Bhakti Das, Lluís Duch, Ariel Edery, Amín Egea, Joan Estruch, Joan Gómez, Joan Hernández, María-Paz López, Fèlix Martí, Yaratullah Monturiol, Maria Rosa Ocaña, Raimon Panikkar, Raimon Ribera, Lama Tsondru, Amador Vega.

Si voleu saber-ne més sobre la revista Dialogal, cliqueu aquí.

Leave a Reply