Presentació del Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia

El dijous 24 d’octubre de 2019 tindrà lloc l’acte de presentació pública del Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia a la Sala d’actes del Districte de Gràcia (Plaça de la Vila de Gràcia, 2) a les 18 h.

L’acte comptarà amb la participació de diferents membres del mateix Grup de Diàleg que explicaran el seu funcionament i les activitats previstes fins al febrer del 2020.

També hi intervindran el regidor del Districte Municipal de Gràcia, Eloi Badia, el Comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l’Ajuntament de Barcelona, Khalid Ghali, la coordinadora de l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona, Anna Salvador, el representant de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Llorenç Olivé i el representant del Grup Jove d’AUDIR (Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós), Sergi Arévalo.      

Al final de l’acte també hi haurà espai per a les preguntes i comentaris dels assistents.

El Grup de Diàleg Interreligiós del barri de Gràcia es va constituir el 2017 i està coordinat per AUDIR amb l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona.