‘Diversitat Alimentària: Cultures i Conviccions’ – Postgrau universitari amb la participació d’AUDIR

AUDIR, juntament amb l’Escola Superior d’Hostaleria Vedruna Gràcia i  la Fundació Universitat de Girona, presentem el postgrau Diversitat Alimentària: Cultures i Conviccions, amb la voluntat d’afavorir el coneixement de la diversitat a través de l’alimentació.

En una societat cada cop més plural i diversa, aquesta formació vol contribuir a edificar una cultura dialogal, inclusiva i creativa basada en la indagació i la comunicació plena entre tradicions.

El curs l’impartiran persones expertes en alimentació de les diverses tradicions religioses, espirituals i conviccionals del nostre país. Sense elles aquesta valuosa iniciativa no seria possible.

Aquí trobareu tota la informació sobre el postgrau Diversitat Alimentària: Cultures i Conviccions així com les vies per formalitzar la matrícula:

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Escola Superior d’Hosteleria Vedruna Gràcia de Barcelona

Aquest postgrau és una bona manera de celebrar els 20 anys de la fundació de la United Religions Initiative, la xarxa interreligiosa més extensa del planeta, que va signar la seva Carta Fundacional a Pittsburg, el juny de l’any 2000, amb la participació d’AUDIR.