La Nit de les Religions – 16/09/2017

La Nit de les Religions

La Nit de les Religions és una iniciativa que consisteix en una jornada de portes obertes de centres de diverses tradicions religioses de la ciutat de Barcelona. Els assistents a la jornada segueixen un itinerari autoguiat amb el qual poden escollir la comunitat que visiten en cada moment.

Aquesta proposta sorgeix del Grup Interreligiós i Interconfessional de Joves de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR) i s’emmiralla en La Nit de les Religions de Berlín, una iniciativa que es duu a terme a la ciutat alemanya des del 2012.

La primera edició de La Nit de les Religions de Barcelona es va celebrar el dissabte 17 de setembre del 2016. Hi van participar 24 comunitats religioses de la ciutat, les quals van oferir diverses activitats: visites guiades, tallers, música, teatre, conferències i degustacions de menjar típic, entre d’altres.

Aquest projecte vol contribuir a fer conèixer una realitat a voltes desconeguda com és la diversitat religiosa, afavorint un espai de trobada veritable, lluny de les imatges sovint distorsionades que ens arriben sobre les diferents tradicions religioses que conviuen a la nostra ciutat.

 

LA NIT DE LES RELIGIONS 2017

Descarregueu el fullet de La Nit de les Religions 2017, amb el programa de les comunitats religioses i entitats participants. També trobareu tota la informació a l’aplicació de La Nit de les Religions, disponible a Google Play i Apple Store.

Mapa de les comunitats religioses i entitats participants en La Nit de les Religions 2017

Veure pantalla completa


 

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social «la Caixa» i la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Leave a Reply