AUDIR celebra el seu 15è aniversari

El passat dia 18 de febrer de 2016, l’Associació UNESCO per la diàleg interreligiós, AUDIR, va celebrar el seu 15è aniversari a la sala d’actes de l’escola Marista de la Immaculada de Barcelona.

Ha sigut un repàs de 15 anys de treball, d’experiències i de trobada amb tots els socis i col·laboradors, que durant tot aquest període han ajudat als projectes de diàleg interreligiós, un treball per afavorir el diàleg i la cultura de pau entre les diferents tradicions.

Entre les iniciatives que es van presentar durant l’acte, destaquem el projecte de joves «Bridge Builders» i a la posada en marxa de la xarxa que coordina grups de diàleg interreligiós d’àmbit local al voltant dels territoris de parla catalana.

La Coral Interreligiosa per la Pau d’AUDIR ens va interpretar un recull del seu repertori interreligiós, en la qual participen cantants de totes les confessions.

Agraïm especialment la participació del periodista Antoni Bassas, que va comptar amb els comentaris mensuals de Panikkar al matinal del Catalunya Ràdio. Bassas va remarcar l’interès que van despertar aquestes converses.

L’acte també va tenir les intervencions del director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, i d’un dels impulsors de l’AUDIR des del Centre UNESCO, Fèlix Martí, van donar la seva visió els diferents membres de grups de joves, grups de diàleg i dels projectes de l’Associació.

Us deixem l’àudio de l’acte perquè pugueu compartir amb nosaltres aquest dia tan especial. Gràcies.

Per acabar uns deixem els links d’alguns reculls de premsa que s’han fet ressò de la celebració.

La Vanguardia

El Punt Avui

europapress

Catalunya Religió.cat

el economista

Leave a Reply