Home Vídeos de sensibilització, xerrades i comunicats-Grup de Natura i Espiritualitat

Vídeos de sensibilització, xerrades i comunicats-Grup de Natura i Espiritualitat

Vídeos de sensibilització

Una altra de les nostres preocupacions és difondre en la nostra societat una nova sensibilitat envers la natura que ens ajudi a anar millorant el seu estat de conservació. Per tal d’anar caminant vers aquest objectiu, hem elaborat un Manifest pel compromís de les religions per un món sostenible

En català

En castellà

i un reportatge titulat Visions Sagrades de l’aigua, subtitulat en castellà, que presenta l’ús ritual de l’aigua en les diferents religions per tal de mostrar el caràcter sagrat que sempre s’ha atribuït a aquest element des de l’antigor.

Xerrades i taules rodones

La nostra última activitat d’aquesta tipologia va ser una participació en una taula rodona a la fira de Biocultura de 2017. Podeu trobar la nostra intervenció aquí .

 

Comunicats i manifestos

Apart del ja esmentat Manifest pel compromís de les religions per un món sostenible, hem elaborat diversos comunicats en relació a problemàtiques diverses relacionades amb el medi ambient a les quals creiem que es pot donar resposta des d’un enfocament de base espiritual i que podeu consultar en l’arxiu històric (https://audir.org/comunicats/ ).

 

Tornar a la pàgina principal del Grup de Natura i Espiritualitat