Home Últimes Notícies IV Trobada Interreligiosa de Joves

IV Trobada Interreligiosa de Joves

IV Trobada Interreligiosa de Joves

El dissabte 24 de Maig, a les 10h, a la seu d’AUDIR: C/ Lledó, 11, Metro: Jaume I

Seguint amb la temàtica de la trobada del mes de desembre, en la que es va treballar sobre els prejudicis i el “Manifest per desactivar les dinàmiques d’odi per mitjà del diàleg entre religions”, en aquesta ocasió la intenció es presentar iniciatives de la ciutat de Barcelona i altres indrets de Catalunya que treballen per fomentar la convivència.

En una primera part és donarà espai als diferents joves de diverses comunitats religioses perquè presentin iniciatives que s’estan duent a terme des de les seves comunitats per fomentar el diàleg i la convivència.

Després la Xarxa Antirumors de l’Ajuntament de Barcelona ens presentarà la seva inciativa que, a nivell municipal i de tota Catalunya, treballa per trencar estereotips i rumors i fomentar la convivència intercultural. Comptarem així mateix amb un taller o dinàmica de teatre antirumors oferida per aquesta Xarxa Antirumors.

La trobada està pensada per joves d’entre 17 i 30 anys de totes les confesions religioses i també joves que no segueixin cap religió però que estiguin interessats en la diversitat de creences, el diàleg i la convivència.

Hi esteu tots i totes convidats! Es prega confirmar assistència al mail: a.tarroc@audir.org

Cartell de la trobada

Per a més informació podeu escriure al mateix e-mail.

Leave a Reply