Home Projecte intergeneracional S’Avis

Projecte intergeneracional S’Avis

Aquest projecte que presentem vol combinar l’aprenentatge de la diversitat religiosa i conviccional, d’una banda, amb la sensibilització i la solidaritat amb la gent gran, d’una altra. A més, a ningú se li amaga que els “ancians” han estat sempre uns actors destacats en les transmissions de les savieses tradicionals i, en aquest sentit, són imprescindibles per a la seva comunicació i valoració.
En aquest sentit, aquest programa vol ser una oferta ben concreta de coneixement, intercanvi i valoració de la diversitat de savieses que conviuen a Catalunya i a tot l’estat, amb la convicció que aquesta diversitat suma i afavoreix una millor convivència i cohesió social.

Els joves i els “ancians” de les principals tradicions dialoguen i així són també un model positiu per a les respectives comunitats i per al conjunt de la societat.
Aquest programa està inscrit en el Projecte Compromís de Cultura Religiosa de 1r de Batxillerat de l’Escola Vedruna Gràcia.

El projecte S’AVIS compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Direcció de Serveis per l’Acció Comunitaria.

Si voleu saber més sobre projecte podeu consultar-ho fent click en aquest PDF