Home Últimes Notícies Nou número 52 de la Revista Dialogal

Nou número 52 de la Revista Dialogal

Nou número 52 de la Revista Dialogal

Encara podeu adquirir el número d’hivern de la revista Dialogal als punts de distribució habituals, la nostra seu o la pàgina web iQUIOSC.cat en versió digital.

Per si no la coneixeu, Dialogal és la revista trimestral sobre religions i diàleg interreligiós que publica l’AUDIR des de fa més de deu anys. Generalment, incloem nombrosos continguts sobre diversitat religiosa i cultural, articles d’opinió de destacades figures en el camp de l’espiritualitat i el diàleg interreligiós, i interessants entrevistes a membres de comunitats religioses presents a casa nostra

En el número d’aquest hivern, obrim amb una lectura plural de la Bíblia, a partir de l’anàlisi de la filòloga Ana Troncoso i l’opinió de reconeguts experts en literatura, dret, moral i filosofia. Us acostem també algunes de les comunitats religioses i espirituals amb presència a Catalunya, com l’Índia Brahma Kumaris, el Grup de Diàleg amb l’Islam coordinat per Jaume Flaquer, o la perspectiva crítica de Nethanael Buka, pastor congolès implicat políticament amb la lluita altermundista. En la secció d’opinió, recollim articles de Francesc Torralba, Francesc-Xavier Marín, José Arregi, Agustí Pàniker i Laia de Ahumada, i també publiquem una entrevista amb el germà Hèctor de la Comunitat Taizé, explicant el funcionament d’aquesta agrupació caracteritzada per els seus esforços a favor de la reconciliació dels cristians i la defensa de la justícia social. Per últim, es destaquen també algunes de les principals accions de la Direcció General d’Afers Religiosos en l’àmbit de la diversitat i el diàleg. Això i molt més al número 52 de la Revista Dialogal! 

Leave a Reply