Home La Xarxa de Manresa

La Xarxa de Manresa

L’Associació Sòciocultural Xarxa de Manresa és una iniciativa promoguda i dirigida per activistes que treballen dins del moviment de solidaritat i diàleg interreligiós-intercultural de Manresa.

L’associació té per objectiu contribuir a un millor coneixement de les diferents realitats i religions presents a Manresa, al Bages, i en definitiva, a Catalunya.

La Xarxa de Manresa no restringeix el seu interès a les realitats religioses catalanes, sinó que també obre la porta al coneixement d’aquelles tradicions i realitats amb poca o molt poca presència a la comarca.

La Xarxa vol ser, doncs, una finestra oberta a totes les religions, al seu patrimoni espiritual i cultural, i a les seves manifestacions més diverses. També vol promoure una aproximació transversal a aquells desafiaments compartits per tots, com poden ser la cultura de la pau i la solidaritat.

Creada al 2003, al llarg dels anys s’han incorporat noves persones i amb elles, noves propostes que van diversificant els àmbits de col·laboració.

Coordinadora: Eva Torres

Correu electrònic: laxarxademanresa@gmail.com

Web: https://laxarxademanresa.wordpress.com