IV Caminada conscient -12/05/2018

Amics, amigues,

El Grup de Natura i Espiritualitat de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós us convida a la IV Caminada conscient que hem organitzat pel dissabte 12 de maig de 2018. Es tracta d’una caminada en silenci per facilitar el contacte directe amb la natura mitjançant l’exercici dels cinc sentits. Ho farem tot seguint un tram de la riera d’Olzinelles (Sant Celoni), segons l’horari següent:

  • 10.15 h Trobada a l’estació de la RENFE de Sant Celoni
  • 10.30 h Desplaçament al punt de partida de l’itinerari
  • 11 h Inici de la caminada conscient
  • 13 h Posada en comú
  • 13.30-14h Dinar de carmanyola (opcional)

La vall d’Olzinelles és una vall humida i fresca que podem considerar com un dels racons més preciosos del Parc del Corredor del Montnegre. Es tracta d’un ruta que discorre per senders amplis i corriols de pendent suau on destaca la verneda, que és el bosc de ribera propi d’aquesta riera, però també hi ha pollancredes i platanedes.

Hem preparat un petit itinerari d’uns quatre quilòmetres i amb poc desnivell, apte per a tots els públics, que farem sense presses i amb pauses intercalades, per tal d’exercitar l’atenció conscient a través dels nostres sentits, així com per gaudir des del silenci de la bellesa i del benestar que ens ofereix la natura.

Cal portar calçat adequat per caminar pel bosc, gorra i aigua i confirmar l’assistència al correu: mlestrada08@gmail.com, tot indicant el vostre nom i un número de telèfon per poder contactar amb vosaltres per qualsevol imprevist.Com arribar

En tren
– L’estació de Sant Celoni pertany a la línia R-2 de Rodalies (Barcelona – Port Bou). Consulteu horaris al portal web de Rodalies (http://www.renfe.com/viajeros/cercanias/barcelona/index.html).

En vehicle privat
– Les principals vies d’accés són l’autopista AP-7 Barcelona – La Jonquera (sortida 11) i la comarcal C-35 Granollers – Hostalric (km. 55)
Us hi esperem!