II Concurs ‘Per al diàleg i la diversitat, crea i reflexiona’

AUDIR Jove presenta la 2a edició del concurs ‘Per al diàleg i la diversitat, crea i reflexiona’, que pretén fomentar la participació de joves entre 6 i 14 anys en la creació de continguts narratius i audiovisuals que permetin reflexionar sobre situacions relacionades amb el diàleg i la diversitat.

S’hi poden presentar joves a títol individual o en grup d’un màxim de tres persones. Per a cada proposta ha d’haver-hi una persona responsable major d’edat (pare, mare, tutor legal, monitor/a, professor/a….) que supervisi el projecte presentat i que sigui la persona de contacte amb l’associació.

Informació i bases:

Quins passos cal seguir?

1.           Escolliu el format amb què us voleu presentar al concurs: audiovisual, escriptura o il·lustració.

2.           Graveu un vídeo de com a màxim 10 minuts, feu una il·lustració o bé escriviu un text en qualsevol gènere narratiu (conte, teatre, microrelat, prosa, poesia…) d’un màxim de 6.000 caràcters (comptant espais) que abordi, d’una manera o altra, els valors de la diversitat i el diàleg entre “diferents”.

3.           Independentment del format escollit, incloeu en el document els noms i cognoms dels membres participants, la seva edat, i el nom i cognoms de la persona responsable major d’edat.

4.           Ompliu el formulari de participació online: https://bit.ly/2Urwg2Z

5.           Feu arribar la vostra creació a concursos@audir.org, per assegurar l’enviament i per evitar possibles problemes tècnics amb el formulari.

6.           AUDIR contactarà amb vosaltres per tal de fer-vos saber si heu estat premiats. 

Molta sort!!

Aquest projecte compta amb el suport de:

I la col·laboració de