Grups de diàleg: eines de cohesió social a Barcelona

El dimecres 13 de febrer, a les 19 h, se celebrarà l’acte ‘Grups de diàleg: eines de cohesió social a Barcelona’ a la Sala de Martí l’Humà (Plaça del Rei, 1. Barcelona). En aquest acte es presentarà l’experiència dels grups de diàlegs impulsats per AUDIR en diferents barris de la ciutat de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

En l’acte intervindrà en Francesc Torradeflot, director d’AUDIR; Lola López, Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona; Jose Manuel Bobadilla, coordinador del Grup de Diàleg Interreligiós de Nou Barris, que presentarà el programa de conviccions i creences i conviccions a Barcelona; i membres de diversos grups de diàleg que explicaran les experiències viscudes en aquest projecte.

Aquesta és una iniciativa important per afavorir el diàleg i la cohesió social i l’educació en la diversitat i la tolerància entre la ciutadania en general, a partir de la relació de comunitats de diverses tradicions religioses o conviccions del barris de la ciutat de Barcelona.