Home Últimes Notícies Exposició Mirades en Diàleg

Exposició Mirades en Diàleg

Exposició Mirades en Diàleg

El març passat, es va exposar a la Facultat de Psicologia de la Fundació Blanquerna la mostra Mirades en Diàleg, que organitza AUDIR des de fa anys i que ja s’ha instal·lat en llocs com Andorra, Perpinyà, Sabadell o Badalona; i en contextos tant diversos com hospitals, escoles, presons o parròquies.


Per als que no van poder assistir-hi, l’exposició volia donar a conèixer la diversitat religiosa a Catalunya, oferint uns coneixements bàsics de cada tradició i forma de pensar i sentir la fe amb presència a casa nostra. Per això, recollia testimonis de membres de les comunitats, relats de les seves trajectòries i aproximacions, tant úniques com compartides, de les seves perspectives de temes relacionats a la fe, com el sentit de la vida, de la justícia o de la mort.

La voluntat dels continguts era inqüestionable: promoure l’empatia i el respecte; invitar a la reflexió sobre les creences pròpies i les dels altres; i presentar a tothom la pràctica del diàleg interreligiós, en tant que és encara una realitat poc coneguda. Per a tot això és importantíssim el coneixement mutu, ja que és l’única forma d’establir un diàleg real i amb aquest, una millor convivència.

Des d’AUDIR us animem a seguir informats des de la newsletter o els nostres perfils a les xarxes socials, per saber si es torna a exposar Mirades en Diàleg eventualment.

Leave a Reply