Èxit de participació a La Nit de les Religions 2019

Més de 3.500 persones van participar en els diferents actes oferts per les 54 comunitats de diverses tradicions religioses i entitats que van col·laborar amb La Nit de les Religions. Aquesta va ser la quarta edició de la iniciativa d’Audir, que es va celebrar els dies 14 i 15 de setembre de 2019 a Barcelona.

La jornada es va encetar amb l’acte inaugural a La Sala de l’Espai Francesca Bonnemaison, en el qual van intervenir Khalid Ghali, comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l’Ajuntament de Barcelona, Betty Sáez, responsable del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’Obra Social “la Caixa”, Montse Castellà, presidenta d’AUDIR i Marcel·lí Joan, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Al llarg del dissabte 14 i del matí del dimenge 15 es van organitzar presentacions, visites guiades, concerts, espectacles teatrals i conferències, entre d’altres activitats. Tot plegat amb una important participació que supera amb escreix a la de l’edició anterior.

“La Nit de les Religions és una iniciativa que mostra obertament la diversitat de religions i conviccions des del seu interior, promou la cultura de la pau i el diàleg entre religions i conviccions, i és una magnífica oportunitat cultural per construir plegats una societat plural i cohesionada”, assegura el director de l’AUDIR, Francesc Torradeflot.

Moltes gràcies a totes les persones, comunitats, col·lectius, entitats i administracions que hi heu col·laborat i que l’heu fet possible!

Aquí teniu un recull d’imatges d’algunes de les activitats realitzades durant La Nit de les Religions 2019