‘Diversitat Alimentària: Cultures i Conviccions’ – Postgrau universitari amb la participació d’AUDIR

AUDIR, juntament amb l’Escola Superior d’Hostaleria Vedruna Gràcia i la Fundació Universitat de Girona, presentem el postgrau Diversitat Alimentària: Cultures i Conviccions, amb la voluntat d’afavorir el coneixement de la diversitat a través de l’alimentació.

En una societat cada cop més plural i diversa, aquesta formació vol contribuir a edificar una cultura dialogal, inclusiva, oberta i creativa basada en la indagació i la comunicació entre tradicions a partir dels aliments i la seva preparació.

Entre altres aspectes, el postgrau prepara per:

. Assessorar les empreses de la restauració o de la indústria alimentària a l’hora d’elaborar menjars de les diverses tradicions i conviccions del país.

. Elaborar productes culinaris per a petites o grans col·lectivitats, tenint present la diversitat religiosa i de conviccions dels clients potencials en residències, hospitals, escoles, hotels, etc.

. Crear productes innovadors tenint en compte la diversitat i obrir nous mercats a les empreses alimentàries del país.

. Gestionar equips de treball amb persones de cosmovisions molt diverses, aprofitant la riquesa de la diversitat religiosa i de conviccions.

El curs l’impartiran persones expertes en alimentació de les diverses tradicions religioses, espirituals i conviccionals del nostre país.

Aquí trobareu tota la informació sobre el postgrau Diversitat Alimentària: Cultures i Conviccions així com les vies per formalitzar la matrícula:

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Escola Superior d’Hosteleria Vedruna Gràcia de Barcelona