Home Diàleg Interreligiós Monàstic (DIM)

Diàleg Interreligiós Monàstic (DIM)

El Grup Contemplatiu de Diàleg Interreligiós està constituït per persones de tradicions religioses diferents. Concretament: Budistes, Bahais, Bramakumaris, Cristians i Musulmans Sufís .

Es defineixen com a grup predominantment contemplatiu oberts a l’Esperit. Cerquen compartir l’ànima del seu viure humà, la llum i la saviesa divina que els són comunes i la fraternitat com a realitat que volen viure amb tothom. Dialoguen des de la teologia del propi cor, des de l’amistat, que consideren la gran paraula en el diàleg interreligiós.

L´activitat més important del grup és la d´aprofundir temes vitals, tant humanament com espiritualment.

En les seves trobades, donen un temps a cada membre per a la comunicació preparada prèviament de forma personal. Cada vegada més valoren el temps per al diàleg sincer, espontani, fratern, i comunicatiu sobre tot allò que hom pot tenir necessitat de compartir amb el grup.

Això ha estat tot un pas, gràcies a l´amistat que han anat adquirint i que els ajuda a considerar-se els uns als altres com a veritables amics i germans.

Les seves trobades són periòdiques, en les que combinen la reflexió i l’amistat amb la pregària.

També comparteixen, ocasionalment, segons les diverses festivitats i celebracions, les pregàries de les respectives comunitats.

Seu:  Monestir de Sant Pere de les Puelles (Anglí, 55 – 08017 Barcelona)

Griselda Cos: griseldacosboada@gmail.com

Carles-Xavier Noriega: carlesxavier@gmail.com