Home Andorra

Andorra

Des de l’any 2004 es va consolidar el grup de diàleg interreligiós d’Andorra, entre totes les comunitats existents al país. Des d’aleshores, el grup participa en l’organització de les diferents accions i activitats.

L’any 2005, es van organitzar uns tallers sobre el Diàleg Interreligiós. L’any 2006, en motiu de l’exposició “Mirades en Diàleg”, es van organitzar un seguit de conferències a més d’uns tallers adreçats als escolars que van visitar la mostra.

En els curs de l’any 2008 es va reiterar diverses vegades la demanda de creació d’un Registre de comunitats religioses d’Andorra prop del Ministeri d’Interior i dels grups parlamentaris. A hores d’ara s’espera una resposta.

Projectes i/o activitats

S’han organitzat diverses pregàries interreligioses com es fa per exemple el dia del malalt a la capella de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. El Festival de pau : El 26 de gener del 2008, va tenir lloc un concert a favor de la Pau amb participació d’artistes de totes les comunitats religioses d’Andorra, al Centre de Cultura i de Congressos Lauredià.

L’exposició de Llibres sagrats : En el marc de l’exposició sobre Viatge a l’Orient bíblic (14 de gener-14 de març de 2009) al Museu del Tabac. Es va realitzar un DVD amb presentació dels llibres sagrats de cada religió present a Andorra.

  • Actualment el grup està en procés de remodelació.

Jean-Michel  Armengol

Secretari General

Comissió nacional andorrana per a la UNESCO

tel.  (+376) 825 700 / fax. (+376) 861 911