Home Últimes Notícies A La Vanguardia es notícia La Nit de les Religions

A La Vanguardia es notícia La Nit de les Religions

A La Vanguardia es notícia La Nit de les Religions
L’edició de paper d’avui dia 11 de setembre de 2016 del diari La Vanguardia parla de la nit de les Religions de Barcelona.

«La Nit de les Religions aplegarà vuit tradicions diferents» així titula avui la Vanguardia l’article dedicat a «La nit de les Religions de Barcelona» en la que parla de la jornada del proper dia 17/09/2016.

En l’article es detalla: «Dissabte vinent, dia 17 de setembre, se celebrarà a Barcelona La Nit de les Religions, seguint l’exemple de Berlín que va començar aquesta diada fa quatre anys. És una jornada de portes obertes que se celebrarà a la ciutat, en què participen vuit tradicions diferents: cristians de diverses denominacions, musulmans, jueus, budistes, baha’is, hindús, sikhs i pagans. En la majoria de casos participen diferents comunitats d’una mateixa tradició, per reflectir la pluralitat interna de cada una d’elles.La iniciativa l’ha organitzat un dels grups de l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (Audir), format exclusivament per joves. L’objectiu és apropar la ciutadania a les comunitats religioses perquè les puguin conèixer millor.Cada comunitat ha programat un seguit d’activitats durant la nit: visites guiades, tallers, música, teatre, conferències i degustacions de menjar típic. Algunes de les comunitats, a més, oferiran activitats o xerrades centrades en el paper de la dona en les religions. L’acte inaugural es farà dissabte al matí i, durant tota la tarda i fins a les 0.15 hores hi haurà propostes. A la web de La Nit de les Religions trobareu més informació:https://audir.org/lanitdelesreligionsbcn/.
L’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós és una entitat pionera a Catalunya en el diàleg interreligiós fundada fa 15 anys, que defensa la llibertat religiosa.»

La Vanguardia

Leave a Reply