18-19 de setembre – La Nit de les Religions i les Conviccions torna a Barcelona

El cap de setmana del 18 i 19 de setembre se celebrarà a Barcelona la sisena edició de ‘La Nit de les Religions i les Conviccions’ que comptarà amb la participació de 40 centres de culte i entitats de diferents conviccions. S’oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.

Seran dos dies en què la diversitat de creences i conviccions en diàleg es mostrarà a la ciutadania.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç Programa de ‘La Nit de les Religions i les Conviccions’ 2021 i descarregar-vos en aquest enllaç el Programa de mà imprimible. L’anem actualitzant (darrera actualització: 14 de setembre de 2021). Totes les activitats tenen un aforament limitat. Algunes activitats requereixen d’inscripció prèvia per poder assistir.

Us podeu inscriure a l’activitat de l’acte inaugural a través del següent enllaç: https://forms.gle/KDgHMvJmD5kEsxPe6

Taula rodona inaugural: ‘Diversitat i ciutadania’

Dissabte, 18 de setembre, a les 12.30 h, al Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9. Barcelona).
Participants: Josep-Lluís Carod-Rovira, filòleg i escriptor, i Laila Karrouch, escriptora i infermera .
Presentació i moderació a càrrec del periodista David Casals.

L’activitat finalitzarà amb l’actuació de guitarra acústica a càrrec de Vincent Bottomley, que interpretarà peces musicals meditatives amb un to contemporani.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és fomentar un punt de trobada i de diàleg entre la ciutadania de Barcelona i les comunitats religioses i entitats de diferents conviccions. A més a més, aquesta iniciativa busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau.

Totes les activitats tenen un aforament limitat. Durant l’assistència cal seguir les instruccions i les mesures sanitàries indicades pels organitzadors. És obligatori l’ús de mascareta. És recomanable portar roba còmoda a les sessions de meditació.

Activitat organitzada per AUDIR, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i Fundació «la Caixa».