LA NIT DE LES RELIGIONS DE 2021

Diversitat de creences i conviccions en diàleg

LA NIT DE LES RELIGIONS

18 i 19 de setembre de 2021

Per consultar el programa de La Nit de les Religions:  PROGRAMA DE MÀ DE LA NIT DE LES RELIGIONS 2021  o PROGRAMA DE LA NIT DE LES RELIGIONS 2021_EN PDF. Totes les activitats tenen un aforament limitat. Algunes activitats requereixen d’inscripció prèvia per poder assistir. El programa és provisional i s’anirà actualitzant al llarg dels pròxims dies (estigueu pendents a les noves actualitzacions. Actualització actual: 14 de setembre de 2021).

Us podeu inscriure a l’activitat de l’acte inaugural a través del següent enllaç: https://forms.gle/KDgHMvJmD5kEsxPe6

 

Durant l’assistència a les activitats és necessari seguir les instruccions i les mesures sanitàries indicades pels organitzadors. És obligatori l’ús de mascareta. És recomanable portar roba còmoda a les sessions de meditació.

La sisena edició de La Nit de les Religions tindrà lloc el 18 i 19 de setembre de 2021 i comptarà amb la participació de 40 centres de culte i entitats de diferents conviccions, que oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.

L’acte inaugural es durà a terme el dissabte 18 de setembre, a les 12.30 h, al Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9. Barcelona), amb l’organització de la taula rodona «Diversitat i ciutadania», a càrrec de Josep-Lluís Carod-Rovira, filòleg i escriptor, i Laila Karrouch, escriptora i infermera , i amb la conducció de periodista David Casals. L’activitat finalitzarà amb l’actuació de guitarra acústica de Vincent Bottomley, que interpretarà peces musicals meditatives amb un to contemporani.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és fomentar un punt de trobada i de diàleg entre la ciutadania de Barcelona i les comunitats religioses i entitats de diferents conviccions. A més a més, aquesta iniciativa busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau.

Aquesta jornada és una iniciativa l’associació AUDIR, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

 

CatalanEnglishSpanish