LA NIT DE LES RELIGIONS DE 2021

LA NIT DE LES RELIGIONS

18 i 19 de setembre de 2021

Aviat estarà disponible el programa de La Nit de les Religions de 2021.

La sisena edició de La Nit de les Religions tindrà lloc el 18 i 19 de setembre de 2021 i comptarà amb la participació de 40 centres de culte i entitats de diferents conviccions, que oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.

L’acte inaugural es durà a terme el dissabte 18 de setembre, a les 12.30 h, al Monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9. Barcelona), amb l’organització de la taula rodona “Diversitat i ciutadania”, a càrrec de Josep-Lluís Carod-Rovira, filòleg i escriptor, i Laila Karrouch, escriptora i infermera , i amb la conducció de periodista David Casals. L’activitat finalitzarà amb l’actuació de guitarra acústica de Vincent Bottomley, que interpretarà peces musicals meditatives amb un to contemporani.

El principal objectiu de La Nit de les Religions és fomentar un punt de trobada i de diàleg entre la ciutadania de Barcelona i les comunitats religioses i entitats de diferents conviccions. A més a més, aquesta iniciativa busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau.

Aquesta jornada és una iniciativa l’associació AUDIR, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

 

CatalanEnglishSpanish