LA NIT DE LES RELIGIONS DE 2020

LA NIT DE LES RELIGIONS

12 i 13 de setembre de 2020

Per consultar el programa de La Nit de les Religions, clickeu en aquest enllaç: Programa de La Nit de les Religions de 2020. El programa és provisional i s’anirà actualitzant al llarg dels pròxims dies (estigueu pendents a les noves actualitzacions. Actualització actual: 9 de setembre de 2020).

Totes les activitats tenen un aforament limitat. Durant l’assistència a les activitats és necessari seguir les instruccions i les mesures sanitàries indicades pels organitzadors. És obligatori l’ús de mascareta.

El 12 i 13 de setembre de 2020 se celebra la cinquena edició de La Nit de les Religions, una jornada d’activitats en la qual diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar tota la ciutadania.

Durant tota la jornada del dissabte 12 i el matí del diumenge 13, es duran a terme les activitats organitzades per les comunitats i entitats participants, entre les quals estan previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’AUDIR i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

  

CatalanEnglishSpanish