4244

 

LA NIT DE LES RELIGIONS

CONVICCIONS I CREENCES EN DIÀLEG

21 i 22 d’octubre de 2023

 

Consulteu el programa: PROGRAMA DE MÀ.

TOTES LES ACTIVITATS TENEN UN AFORAMENT LIMITAT. 

Algunes activitats requereixen d’inscripció prèvia per poder assistir. El programa és provisional i s’anirà actualitzant al llarg dels pròxims dies (estigueu pendents a les noves actualitzacions. Actualització actual: 19 d’octubre de 2023).

 

És recomanable portar roba còmoda a les sessions de meditació. Algunes activitats amb inscripció prèvia faran arribar l’adreça després de la confirmació de la inscripció.

 

La vuitena edició de La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg tindrà lloc el 21 i 22 d’octubre de 2023 i comptarà amb la participació de 48 centres de culte i entitats de diferents conviccions, que oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.

 

L’acte inaugural es durà a terme el dijous 19 d’octubre, a les 19.00 h, al carrer dels Lledó, 11, 1r pis. Cal inscripció prèvia a: https://bit.ly/acteinaugural2023

L’acte consistirà en un conversatori ‘Ciència i Religió’, amb Mar Griera, catedràtica del Departament de Sociologia de la UAB i directora del grup d’investigació ISOR, i Ramon M. Nogués, catedràtic emèrit d’Antropologia biològica de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigador sobre les relacions entre el cervell i les transcendències religioses.

 

El principal objectiu de La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg és fomentar un punt de trobada i de diàleg entre la ciutadania de Barcelona i les comunitats religioses i entitats de diferents conviccions. A més a més, aquesta iniciativa busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau.

Aquest projecte és una iniciativa l’associació AUDIR, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Fundació “la Caixa”.