Coral Interreligiosa d’AUDIR per la Pau

Visiteu la nova pàgina web de la coral

La “Coral Interreligiosa Per la Pau” és un projecte de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR) que va néixer l’any 2007 amb el desig de mostrar a la societat, avui tan multicultural i plurireligiosa, que la cultura del diàleg i la pau és un repte urgent i molt valuós.

Formada per més de 50 cantaires de diverses tradicions religioses, creences i conviccions, vol esdevenir una oferta de formació musical i enriquiment personal i un punt de trobada, convivència i amistat.

La Coral interreligiosa, del 2007 al 2014, ha dut a terme més d’una trentena de concerts, la majoria dels quals han estat intervencions en actes de caire interreligiós o humanístic, tot i que també ha actuat en esdeveniments civils. Com a mostra d’aquesta activitat podem citar la seva participació en diverses trobades interreligioses arreu de Catalunya i en quatre trobades -també interreligioses- en motiu del Dia Mundial de la Sida a Barcelona, dos concerts en motiu del Dia Internacional de la Pau -una a l’auditori de la Pedrera i l’altra a l’auditori de Barcelona-, les intervencions en diversos Parlaments Catalans de les Religions i actuacions a diverses seus de tradició oriental i occidental en motiu de festes pròpies.

La coral ha actuat, també, en esdeveniments de caire civil com els concerts a la Casa Elizalde, al parc de l’Estació del Nord, a l’Auditori de Caixa Fòrum, al Teatre d’Esparraguera, al Centre Cívic de la Sedeta i al pati Manning a petició de la Direcció General d’Afers Religiosos.

Per a obtenir una informació més detallada podeu posar-vos en contacte amb

CatalanEnglishSpanish