Encara podeu adquirir el número d’hivern de la revista Dialogal als punts de distribució habituals, la nostra seu o la pàgina web iQUIOSC.cat en versió digital.

Per si no la coneixeu, Dialogal és la revista trimestral sobre religions i diàleg interreligiós que publica l’AUDIR des de fa més de deu anys. Generalment, incloem nombrosos continguts sobre diversitat religiosa i cultural, articles d’opinió de destacades figures en el camp de l’espiritualitat i el diàleg interreligiós, i interessants entrevistes a membres de comunitats religioses presents a casa nostra

En el número d’aquest hivern, obrim amb una lectura plural de la Bíblia, a partir de l’anàlisi de la filòloga Ana Troncoso i l’opinió de reconeguts experts en literatura, dret, moral i filosofia. Us acostem també algunes de les comunitats religioses i espirituals amb presència a Catalunya, com l’Índia Brahma Kumaris, el Grup de Diàleg amb l’Islam coordinat per Jaume Flaquer, o la perspectiva crítica de Nethanael Buka, pastor congolès implicat políticament amb la lluita altermundista. En la secció d’opinió, recollim articles de Francesc Torralba, Francesc-Xavier Marín, José Arregi, Agustí Pàniker i Laia de Ahumada, i també publiquem una entrevista amb el germà Hèctor de la Comunitat Taizé, explicant el funcionament d’aquesta agrupació caracteritzada per els seus esforços a favor de la reconciliació dels cristians i la defensa de la justícia social. Per últim, es destaquen també algunes de les principals accions de la Direcció General d’Afers Religiosos en l’àmbit de la diversitat i el diàleg. Això i molt més al número 52 de la Revista Dialogal! 

Share

Nou número 52 de la Revista Dialogal

Discussion

Leave A Reply

Translate »