Des de l’any 2004 es va consolidar el grup de diàleg interreligiós d’Andorra, entre totes les comunitats existents al país.

D’ençà, el grup participa en l’organització de les diferents accions i activitats

Es reuneix, aproximadament, cada trimestre i ho fa en una comunitat diferent cada vegada.

En els curs de l’any 2008 es va reiterar diverses vegades la demanda de creació d’un Registre de comunitats religioses d’Andorra prop del Ministeri d’Interior i dels grups parlamentaris. A hores d’ara s’espera una resposta.

Projectes i/o activitats

S’han organitzat diverses pregàries interreligioses com es fa per exemple el dia del malalt a la capella de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

El Festival de pau : El 26 de gener del 2008, va tenir lloc un concert a favor de la Pau amb participació d’artistes de totes les comunitats religioses d’Andorra, al Centre de Cultura i de Congressos Lauredià.

L’exposició de Llibres sagrats : En el marc de l’exposició sobre Viatge a l’Orient bíblic (14 de gener-14 de març de 2009) al Museu del Tabac. Es va realitzar un DVD amb presentació dels llibres sagrats de cada religió present a Andorra.

L’any 2005, es van organitzar uns tallers sobre el Diàleg Interreligiós.

L’any 2006, en motiu de l’exposició “Mirades en Diàleg”, es van organitzar un seguit de conferències a més d’uns tallers adreçats als escolars que van visitar la mostra.

Seu: Avgda. Fiter i Rossell, 71 AD700  ESCALDES-ENGORDANY (Principat d'Andorra)

tel. 00 376 825 700

cnau.unesco@andorra.ad

www.unesco.ad

Jéan-Michel Armengol  jmarmengol@andorra.ad

Manuel Macías  manuel_macias25@hotmail.com

Translate »