El Grup Contemplatiu de Diàleg Interreligiós està constituït per persones de tradicions religioses diferents. Concretament: Hindú, Budista, Cristiana i Musulmana Sufí.

Es defineixen com a grup predominantment contemplatiu que, oberts a l’Esperit. Cerquen compartir l’ànima del seu viure humà, la llum i la saviesa divina que els són comunes i la fraternitat com a realitat que volen viure amb tothom. Dialoguen des de la teologia del propi cor, des de l’amistat, que consideren la gran paraula en el diàleg interreligiós.

L´activitat més important del grup és la d´aprofundir temes vitals, tant humanament com espiritualment. En les seves trobades, donen un temps a cada membre per a la comunicació preparada prèviament de forma personal. Cada vegada més valoren el temps per al diàleg sincer, espontani, fratern, i comunicatiu sobre tot allò que hom pot tenir necessitat de compartir amb el grup. Això ha estat tot un pas gràcies a l´amistat que han anat adquirint i que els ajuda a considerar-se els uns als altres com a veritables amics i germans.

Les seves trobades són periòdiques, de jornada completa i hi combinen la reflexió i l’amistat amb la pregària.

Seu:  Santuari de Puiggraciós Apartat 180, 08480  L'Ametlla del Vallès (Barcelona)

Tel. 937445030 - 934202821

Griselda Cos: puiggracios2003@yahoo.es

Bhakti das: dlsbarcelona@gmail.com

Ramon Oranies: roranies@abmontserrat.es

Translate »